Digital Electronics

Amazon biedt Galaxy S III voor een beetje als $ 99 voor een beperkte tijd alleen

De prachtige Samsung Galaxy S III vereist geen enkele vorm van introductie in de mobiele wereld en wordt algemeen beschouwd als niet alleen als niet alleen de juist de juist de juist Beste Android -handset op de markt, maar ook het allerbeste stuk hardware dat ‘s werelds grootste smartphone -leverancier ooit heeft geproduceerd. De gadget is nu al het veel betere deel van vier maanden op de markt en het is eerlijk om te stellen dat het heeft behandeld om alle Android -enthousiastelingen buitengewoon gelukkig te houden. Degenen die aan het einde van een minimale termijn komen op hun contract met hun provider of net hebben gewacht om te zien wat er om de hoek is, willen misschien rente nemen, omdat Amazon de Galaxy S III voor een beetje $ 99,00 aanbiedt .

Het aanbod wordt alleen aangeboden aan potentiële abonnees in de Verenigde Staten vanwege de vraag om een ​​minimum-termijncontract met Sprint, AT&T of Verizon uit te voeren, maar het is nog steeds een relatief aanzienlijke besparing op voorgestelde prijzen. Het aanbod wordt aangeboden door Amazon in combinatie met de netwerken op een particuliere beltarief of als onderdeel van een grotere huishoudelijke plan deal. Als Verizon of Spring niet uw netwerk of optie is, wordt een reductie aangeboden op het AT&T Design, maar dat is momenteel op $ 118,99.

Hoewel de Galaxy S III beschikbaar is in een aantal verschillende kleuren, concentreert deze specifieke promotie zich op het kiezelblauw en marmeren witte variaties van de gadget en zijn alleen beschikbaar in de kleinere 16 GB -capaciteit. Hoewel er geen fantastisch aanbod is van kleine print verbonden met de deals, wordt het momenteel alleen aangeboden aan nieuwe klanten en wordt het alleen voor een beperkte periode aangeboden, dus als de Galaxy S III uw Android zou worden Handset van optie dan is er waarschijnlijk geen veel betere tijd om er een te krijgen dan nu.

Gebundeld met ijssandwich en wordt geüpgraded naar Jell Bean zoals we spreken, evenals boordevol geavanceerde technologieën zoals Near Field Communications (NFC) en 4G LTE, de Galaxy S III zit momenteel bovenaan de smartphone Foodketen, die strijdt met de iPhone 5 voor marktaandeel en dominantie. Met Amazon en de in de VS gevestigde netwerken die geweldige geldbesparende aanbiedingen bieden, zoals deze; Het zal Samsung absoluut geen enkele vorm van schade doen op het gebied van de verkoop van hun vlaggenschipapparaat.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *