Digital Electronics

Android -gebruikers maken zich het minst bezorgd over beveiligingsrisico’s in vergelijking met iOS [rapport]

Android wordt afgeschilderd als het smartphone -besturingssysteem voor degenen die graag grenzen verleggen, hun eigen mensen zijn en niet voldoen aan de gebruikelijke regels, en Daar kan enige waarheid in zijn als een recent rapport over hoe zij de veiligheid behandelen, iets is om aan te gaan.

Een nieuwe studie om uit Webense te komen suggereert dat degenen die Android-smarpthones inpakken niet zo beveiligingsbewust zijn als hun Apple-Toting-tegenhangers-een feit dat we waarschijnlijk met onszelf hadden kunnen bedenken. Webense heeft echter het beenwerk gedaan en zelfs een mooi gekleurde grafiek geduwd om het punt te illustreren!

De informatie die uit het rapport is afgehaald, kan in feite inzicht geven in de mensen die bepaalde apparaten kopen in plaats van de software zelf. Volgens het rapport zullen Android -eigenaren eerder in de duistere kunst zijn, of ‘twijfelachtige’ activiteiten.

Welke activiteiten zijn twijfelachtig? blij dat je vroeg.

Android-eigenaren lijken meer geïnteresseerd te zijn in het zoeken naar informatie over het werken rond dingen, met behulp van peer-to-peer downloadtoepassingen en andere mogelijk snode daden in plaats van bijvoorbeeld boze vogels te spelen.

Als het gaat om apps, zijn iPhone -eigenaren heel blij om de hunne uit de App Store te krijgen, terwijl Android -eigenaren oplossingen gebruiken om gewoon gratis dingen te pakken uit elke bron die ze kunnen bemachtigen. Iets om te voorkomen dat ze voor hen betalen, toch?

Nu, het nu van ons is om te regenen op de parade van Webense, maar is het feit dat de iPhone van Apple zo opgesloten is, misschien de reden dat iPhone -eigenaren de App Store gebruiken? Als je geen alternatief hebt, is dat natuurlijk waar je apps van krijgt. Ja, je kunt jailbreak – en we zijn hier zeker geen piraterij goed, Devs verdienen je geldmensen – maar het aantal mensen dat jailbroken apparaten gebruikt, is behoorlijk slank.

Met Android -gebruikers die schijnbaar blij zijn om hun apps overal vandaan te halen, wordt de onvermijdelijke beveiligingsrisico’s gewassen – als gebruikers die misschien niet weten dat de risico’s apps van overal op internet downloaden, weet God wat er op de miljoenen handsets draait die er zijn die er zijn die er zijn .

Het argument tussen gesloten ecosystemen en open, zal altijd woedend zijn, maar als het gaat om de beveiliging kunnen weinigen ruzie maken tegen het model van Apple.

Tenzij je natuurlijk een Android -telefoon vasthoudt.

(via Neowin)

Misschien wil je ook kijken:

Met het stijgen van mobiele malware -aanvallen, zijn hier de beste top -antivirus -apps voor Android

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *