Digital Electronics

Apple-tablet om e-books, e-magazines en e-readers

aan te nemen tegenwoordig, vliegen veel geruchten rond Apple Itablet/Islate Like Device rond in de lucht. Veel van deze geruchten zijn gecentreerd rond de naam, functies en lanceringsdatum. En nu volgens een nieuwsverhaal gepubliceerd door CNET, heeft een analist bij AVI Securities bekendgemaakt dat de productie van het aankomende tablet -apparaat van Apple in volle gang is. Een onderzoeksnota verklaarde ook dat de toename van de vereiste voor “NAND” -flitschips door Apple waarschijnlijk te wijten is aan de productie -eisen van deze tablet.

Deze informatie komt van de maker, waarvan de componenten in het genoemde apparaat worden gebruikt. Analist Matt Thornton zei ook het volgende.

Het is al een tijdje in de supply chain en is deze maand de volledige productie ingevoerd. Een paar providers hadden eigenlijk zwakkere decembers dan ze hadden verwacht omdat de productie een beetje werd teruggeduwd.

… e-books, e-magazines, e-readers, dat is waar ze naartoe gaan. U hebt beperkingen op handsets, u hebt beperkingen op het netbook en het notitieboekje. Dit gaat na die andere categorie die veel veel meer multimedia-centrisch is, in plaats van mobiele communicatie-centraal of mobiele productiviteitsgericht.

Het idee om Kindle te nemen zoals e-readers en netbooks klinkt zeker opwindend. Matt heeft ook bekendgemaakt dat de productie voor de nieuwe Apple -tablet wordt verwacht in Q1, met jaarlijkse zendingen die mogelijk 10 miljoen eenheden bereiken vanwege de aanzienlijke toename van de Apple NAND -vereisten.

Verwacht wordt dat Apple op 27 januari hun veel gehypete tablet -apparaat zal aankondigen tijdens een Mega Media -evenement, dat wordt gehouden in Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco.

Misschien wil je ook kijken:

Apple Islate Tablet Concept -afbeeldingen

Apple Tablet is een iPhone op steroïden

Apple Tablet om een 10 inch Foxconn -scherm te hebben?

Nog een andere Apple Tablet -concept video -oppervlakken in het wild

U kunt ons volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Apple Computer, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *