Digital Electronics

Schik iOS 7 Home Screen App-pictogrammen op elke manier die u wilt met Homescreendesigner

Het aanpassen van de gebruikersinterface van een iOS-apparaat is extreem populair in de jailbreak-community. Natuurlijk, velen van ons bevrijden onze apparaten met de bedoeling om een of twee tweaks te downloaden en toe te passen die essentiële systeemverbeteringen bieden, maar naarmate de tijd vordert, beginnen steeds meer gebruikers de gebruikersinterface als hun eerste taak te reviseren.

De jailbreak -community heeft altijd geteste methoden voor het maken en toepassen van interessante en unieke lay -outs voor APP -pictogrammen, maar geen enkele is net zo gemakkelijk te gebruiken en biedt zoveel kracht en aanpassing aan als het Homescreendesigner -pakket dat beschikbaar is in Cydia.

Homescreendesigner -pakket komt rechtstreeks uit de geest die oorspronkelijk de Iconoclasm -lay -outmaker heeft ontwikkeld, dus we weten meteen dat het een extreem goed gepolijst stuk werk zal zijn. De ervaring van zijn vorige tool is vanaf het begin herschreven om zich puur te concentreren op iOS 7 -gebruikers en biedt de mogelijkheid om direct pictogramlay -outs te maken, op te slaan en toe te passen en een gekozen lay -out naar de community te uploaden voor anderen om te genieten en te nemen en te nemen voordeel van. Na een symmetrische lay -out op uw apparaat? Meer een soort vrije vorm-soort gebruiker? Geen probleem, beide zijn eenvoudig en snel te maken.

De tool is gebouwd rond een eenvoudige drop and drop -interface waarmee de pictogrammen in de exacte gewenste posities kunnen worden geplaatst. De ontwikkelaar heeft ook de vooruitziende blik gehad om nogal wat problemen of verlangens te voorkomen die van gebruikers kunnen voortvloeien, en heeft een aantal tijdbesparende functies in het pakket gebundeld, zoals het ruilen van de locatie van twee pictogrammen, en in staat zijn om exacte CO in te stellen -Doctaten van elk pictogram. Bestaande lay -outs kunnen met relatief gemak worden gewijzigd en daadwerkelijk in staat zijn om individuele startschermindelingen per pagina te maken. Als het apparaat vier thuisschermen van pictogrammen heeft, kan elk een andere lay -out hebben.

Het niveau van gedacht en polijsten dat is gegaan om dit pakket te maken, is lovenswaardig. Het feit dat gebruikers hun eigen vastgoedlijsten of zelfs weerspellen niet hoeven te bewerken om de lay -outs toe te passen, maakt dit pakket het geld waard.

Homescreendesigner is een commercieel pakket, beschikbaar als een download van $ 1,99 van de Bigboss Repository. De tweak is compatibel met de iPhone, iPad en iPod Touch en vereist iOS 7.0 of hoger.

Bekijk voor tutorials over how-to jailbreak:

iOS 7 – 7.0.4 Jailbreak: Download Evasi0n 7 voor iPhone 5S, 5c, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Jailbreak iOS 7 – 7.0.4 ongebonden op iPhone 5s, 5c, 5, 4s en meer met Evasi0n 7 [Video Tutorial]

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om meer apps voor uw iPhone en iPad te verkennen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *