Digital Electronics

SNES-hoofdtelefoon schreeuwt uit voor Bluetooth-besturing

Hier is een build die net Nerd Cred uitstraalt. Het is een SNES-controller aangepast in een paar koptelefoon, rechtstreeks uit de workshop van [Lyberty5].

De build begon door een controller van een vriend te stelen en heel zorgvuldig de knoppen en D-pad los van hun plastic frame. De PCB werd in de helft gesneden en het resterende plastic werd zeer zorgvuldig gemaakt in ronde luidsprekerbehuizingen met behulp van wat epoxy. hete lijm, en mogelijk een paar stukjes styreen.

Het resultaat is een perfect gevormd paar SNES-hoofdtelefoons, met een bouwkwaliteit die er is met de beste behuizingen die we hebben gezien. Helaas, terwijl de knoppen nog steeds aan de PCB zijn bevestigd, doen ze niets. We denken aan een kleine Bluetooth-adapter – of zelfs een reeks Bluetooth-hoofdtelefoon met volume en afspeelbedieningen – zou een geweldig gebruik zijn voor de 20-jarige, snoepachtige knoppen.

Toch pronkt een geweldige build, en [Lyberty5] echt van zijn vaartuig door deze geweldige hoofdtelefoon te construeren. Je kunt het time-lapse van de build na de pauze zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *