Uncategorized

Apple richt zich op Verizon Droid in nieuwe iPhone ADS

Verizon met zijn advertentiecampagne “Idont, Droid Does” richtte zich meedogenloos op Apple iPhone, inclusief Apple’s CEO Steve Jobs persoonlijk met zijn recente advertentie in Sports Illustrated Magazine vorige week. Deze droid -advertenties laten duidelijk zien hoe wanhopig Verizon is om zijn telefoons tegen de machtige iPhone te pitchen. De grote ‘V’ heeft de twee droid -telefoons en probeert te hard om ze te promoten. In hoeverre deze advertentieoorlog hen zal ten goede komen, is een beetje te vroeg om commentaar te geven. Maar een ding waarvan we er allemaal zeker van waren, was dat Apple eerder in plaats van later op hen zal reageren, wetende hoe ze het op pc -front blijven doen met de advertentiecampagne “Get a Mac”. En dus hier zijn ze, de twee nieuwe iPhone -advertenties nemen Droid en Verizon indirect met de lijn “Kunnen uw telefoon en uw netwerk dat doen?”.

In tegenstelling tot Verizon, die zijn advertenties uitsluitend op het anti -iPhone -thema concentreerde, zijn de nieuwe iPhone -advertenties gericht op het vermogen van de iPhone om tegelijkertijd een gelijktijdige spraak- en gegevensverbinding te houden op het netwerk van AT&T die andere telefoons zoals Droid op Verizon Cant Do. Beide nieuwe advertenties eindigen met de lijn “Kunnen uw telefoon en uw netwerk dat doen?”. Dat is natuurlijk een eerlijk genoeg spel.

Misschien wil je ook onze: head -to -head -vergelijking tussen Motorola Droid en iPhone 3GS bekijken.

U kunt ons volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Apple, Google en Microsoft.