Uncategorized

Dermale implantaten impliceert strapless weergave

Google Glass is een jaar of zo uit, evenals zelfs daarna volgen we nog steeds ongeveer vijf jaar op totdat we allemaal worden geüpgraded op ONEST van onze robotachtige opperregdelen . [JUSTURN] kan gewoon niet wachten, dus koos hij ervoor om vroeg aan de cybermen in te dienen met zijn Android-gecontroleerde polshorloge met dermale implantaten.

[JUSTURN] ‘s heeft de motivatie voor zijn baan van deze eerdere hackaday-post met dermale implantaten, evenals een iPod Nano. De iPod Nano heeft echter geen veel functionaliteit, maar de Sony Smartwatch doet, maar ook zonder de onvermijdelijke beschuldigingen van fanboyisme.

Om zijn arm voor de hardware-upgrade te preppen, had [JUSTURN] vier titanium dermale ankers in zijn pols. Nadat hij zijn ankers een paar maanden had laten genezen, installeerde [Justurn] extreem sterke neo-magneten in de basen voor zijn ankers en de clip voor de riem van de smartwatch.

Het resultaat is een magnetisch gemonteerd, Android-gecontroleerde weergave semi-permanent verbonden met [JUSTURN] in de pols. We vinden het ook leuk.