Digital Electronics

Apple maakt nu een zwart bliksemsnoer, maar het kost je $ 5000, een soort van

verheugt zich, want Apple maakt nu eindelijk een zwarte bliksemkabel. Word echter niet te enthousiast, omdat het $ 5000 kost om het te krijgen.

Nee, dit is niet de beruchte Apple -belasting in het spel, maar eerder het feit dat Apple’s eerste zwarte bliksemsnoer eigenlijk in de doos is opgenomen met zijn onlangs aangekondigde iMac Pro, maar helaas is dat de enige manier waarop je je handen krijgt ben ermee bezig. Apple is nu ideaal, tenminste, maakt het zwarte bliksemsnoer niet beschikbaar voor niet-IMAC Pro-eigenaren.

Dit is natuurlijk een huilende schaamte, maar hoewel Apple misschien geen zwarte bliksemkabel gebruikt, zijn er tal van alternatieven van derden om uit te kiezen in de normale online bronnen, waaronder eBay en Amazon, maar als je je koorden officieel leuk vindt En je kleuren die bij elkaar passen, je blijft pech. We zouden natuurlijk graag een zwart bliksemsnoer van Apple kunnen krijgen om die Jet Black iPhone 7 op te laden, maar helaas denkt Apple dat het beter weet.

Het nieuwe zwarte snoer dat in de IMAC Pro’s box is opgenomen, laadt het magische toetsenbord, de muis en het trackpad op, evenals elke iPhone of iPad die ook een bliksempoort heeft bevestigd. Met zo veel kleurvariaties van iOS -apparaten in het bijzonder, is het bijna crimineel dat Apple niet te maken heeft met mensen die willen dat koorden en accessoires bijpassen – de AirPods zijn een ander accessoire dat we graag in andere kleuren zouden zien. Denk aan (product) rode airpods en vertel ons dat je niet de hele nacht in de rij zou staan om een paar in handen te krijgen!

We weten dat we dat zeker zouden doen!

Als je echt een Apple Lightning -snoer in het zwart nodig hebt, moet je er een krijgen voor $ 5000. Het komt tenminste met een gratis iMac Pro.

(Topfoto via: MKBHD [YouTube])

Misschien wil je ook kijken:

iOS 11.1.2 Jailbreak FAQ: Dit is wat u moet weten

Kodi Fire TV Guru Build werkt niet? Hier leest u hoe u het op de ideale manier kunt installeren

Download iOS 11.2 laatste IPSW -links en OTA voor uw iPhone of iPad

Download iOS 11, 11.2, 11.1.2 Links & installeer op iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Downgrade iOS 11/11.2 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.2 / 11.1.2 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *