Uncategorized

Bluetooth ongelooflijk Nintendo Controller voor Android Gaming

[Rich] nodig om te vinden met een senior-style-taak en maakte een beslissing om twee dingen te integreren waar hij van hield: zijn Android-telefoon en ongelooflijk Nintendo.

Terwijl touchscreen-telefoons geweldig zijn, voelde hij dat er niets de tactiele opmerkingen van een fysieke controller slaat toen het betrekking heeft op gamen. Hij ontdekte precies hoe de signaleringsbewijs van de controller werkt, dan heeft het net zoveel ingetrokken als een Arduino Pro Tiny 328. De Arduino interpreteert de signalen van de SNES-controller, stuurde ze naar zijn Android-telefoon door middel van een BlueMIRF Bluetooth-module.

Hij had oorspronkelijk alle elementen gepropt in een kartonnen doos, maar veel zoals we gisteren hebben uitgelegd, besefte hij dat een baan echt samenkomt toen hij in een geschikte behuizing is gehuisvest. Hij behandelde om al zijn elementen in de schaal van de SNES-controller af te leggen, opzij van het batterijpakket dat hij gebruikte om de afstandsbediening aan te pakken. Na een beetje Bondo, evenals een paar verflagen werden toegepast, ziet de controller nogal scherp.

Blijf rond om een ​​snelle demo-video van zijn controller in actie te zien, evenals inspecteer deze tutorial die hij heeft samengesteld die hij een paar van de principes heeft beschreven die hij gebruikte om het te bouwen.