Digital Electronics

Facebook Messenger voor Android: 4 tips en trucs die je moet kennen

Iedereen is op Facebook. Met de gebruikersdatabase van meer dan één miljard is Facebook veruit het grootste sociale netwerk dat bestaat. Daarom is het duidelijk dat de speciale app van Facebook een van de meest gedownloade apps op Android is.

Sinds Facebook zijn Messenger -app scheidde van de hoofdapp, heeft het veel downloads gezien. Hoewel sommigen het leuk vinden, sommigen niet. Ik heb serieus geen probleem met de Facebook -boodschapper. Ik gebruik het elke dag. Heck, ik denk dat het een goede beslissing was om beide apps te scheiden, nu hoef ik dat omvangrijke geheugen en opslagvarken niet te gebruiken om met mijn vrienden te praten.

Hoe dan ook, nu terug naar het onderwerp. Miljoenen mensen gebruiken Facebook Messenger dagelijks, ongetwijfeld daar. Maar sommigen van hen weten alleen hoe ze teksten moeten verzenden en ontvangen en een emoticon moeten verzenden.

In dit artikel deel ik 4 tips voor Facebook Messenger die u misschien niet kent. Nu is het mogelijk dat je misschien weet over deze tips, je bent dan een Facebook Pro. Maar dit artikel is gericht op degenen die er niet veel van weten.

Voorwaarde: Zorg er allereerst voor dat u de nieuwste versie van Facebook Messenger uitvoert. We gaan ervan uit dat je de app hebt opgezet.

1. Verwijder een enkele tekst

Ik ken een paar mensen die niet van deze functie wisten. U moet weten dat wanneer u teksten moet verwijderen, u de optie krijgt om het hele gesprek te verwijderen en geen bepaalde tekst. Maar in plaats van een heel gesprek te verwijderen, kunt u met Facebook Messenger bepaalde teksten uit een medeleven verwijderen. Open hiervoor eerst uw gesprek en houd u op en houd u de tekst vast die u wilt verwijderen, nu ziet u de optie om het te verwijderen in het pop-upmenu. Samen met de optie Verwijderen vindt u ook opties om die tekst te kopiëren en door te sturen.

2. Maak een snelkoppeling voor Facebook -vrienden en groepen

Als er iemand is met wie je de hele tijd praat, dan zul je deze functie van de boodschapper geweldig vinden. Door een snelkoppeling voor hen op uw startscherm te maken, kunt u de stap om de app te starten omzeilen en snel vanaf uw startscherm naar hen toe gaan. Om een chat-snelkoppeling te maken, tikt u op en houdt u uw gesprekslijst op en selecteert u “Selectiekbeen maken” in het pop-upmenu. Nu wordt een snelkoppeling toegevoegd op uw startscherm voor die persoon.

Hetzelfde kan worden gemaakt met groepen. Om een snelkoppeling voor een groep toe te voegen, gaat u naar het tabblad Groepen en tikt u op drie verticale stippen rechtsboven in de groepstitel en selecteert u vervolgens “Create Sortcut” in het menu.

3. Mute meldingen

Soms heb je het te druk om met iemand te chatten en in dergelijke situatie werken tekstmeldingen als afleiding. Facebook Messenger heeft een optie om de komende meldingen voor een bepaalde periode te dempen.

Stomme meldingen voor alle conversatie

Om meldingen voor alle gesprekken te dempen, ga naar het laatste paneel, d.w.z. het instellingenpaneel en tik op “Meldingen en geluiden”. Tik nu op de schakelaar bovenaan de pagina om meldingen uit of aan te schakelen. Selecteer daarna een tijdsperiode waar u de meldingen wilt laten gedempt blijven.

Stomme meldingen voor een enkel gesprek

Om een enkel gesprek te dempen, gaat u naar het tabblad Conversatie en raakt u het gesprek aan dat u wilt dempen. Selecteer de optie Mute in het pop-upmenu en geef vervolgens een tijdsperiode op (15 minuten, 1 uur, 8 uur, 24 uur, totdat u deze weer inschakelt) waarop u meldingen wilt gedempt blijven.

4. Log in op Facebook Messenger

Ik weet niet of je het ooit hebt waargenomen of niet, maar, net als de Facebook -app, heeft Messenger geen uitlogknop. Nu heb ik er geen probleem mee, maar sommige mensen willen er misschien van tijd tot tijd uit inloggen. Hier leest u hoe u inlogt bij Facebook Messenger:

Sluit de app en verwijder deze uit uw recente appslijst

Ga naar de instellingen van uw telefoon en vervolgens naar app -instellingen

Selecteer Messenger en tik op Clear Gegevens

Als je nu messenger opent, zul je zien dat je er uit bent ingelogd

Zijn deze trucs waardevol voor jou? Kent u een andere truc? Deel uw gedachten met ons in de reacties hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *