Digital Electronics

Boost uw chromen browse -ervaring met de aanpassing van Earth View

kan worden samengesteld uit slechts een paar kleine elementen of een ton daarvan. Alleen de gebruikers kunnen erachter komen wanneer een bepaalde hoeveelheid aanpassing “genoeg” is. Absoluut genoeg zul je mensen vinden die uren doorbrengen om de beste esthetische combinaties voor hun systemen te vinden. De resultaten kunnen vaak indrukwekkend zijn.

Een manier waarop u uw browserervaring kunt aanpassen, is door een eenvoudige add-on toe te voegen die deze op een grote manier kan beïnvloeden. We hebben het over Earth View, van Google Earth. Met de add-on van de Earth-weergave kunt u de saaie witte achtergronden van nieuwe tabbladen omzeilen en vervangen door satellietbeelden van de aarde. Met een nieuwe afbeelding die opduikt wanneer u een nieuw tabblad opent, kan Earth View de monotone trance breken die kan worden ingesteld op een persoon die een lange periode doorbrengt.

Als je je afvraagt hoe een satellietfoto bedoeld is om de esthetiek van je browser te verbeteren, hebben we het antwoord voor je. Je ontvangt niet alleen elke satellietfoto, maar uitgekozen die de beste aarde afbeelden die te bieden heeft. De berghulp, steden en andere dwingende formaties. Je zult verrast zijn over wat onze kleine planeet kan produceren in termen van fotografische inhoud en wat satellieten kunnen extraheren.

Als u een foto tegenkomt die u echt leuk vindt, kunt u deze ook op uw computer downloaden en deze gebruiken als uw persoonlijke achtergrondafbeelding. Dat is het geweldige van deze add-on. Het beperkt u niet tot het verbeteren van alleen uw browserscherm, maar ook uw bureaubladscherm, als u dat wenst.

De add-on is gratis en kan worden overgenomen in de add-on bibliotheek van Google. Druk op de grote knop die u vertelt om de add-on te downloaden/installeren, is alles wat u moet doen om te kopen om dit add-on op uw installatie te laten rollen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *