Digital Electronics

Android Wear Marshmallow-update die nu uitrolt, dit is wat er nieuw is

Google geeft Android Wear eindelijk een aanzienlijke update van Android Marshmallow-aangedreven tijdens deze maand. Het bedrijf van alfabet is bezig met het uitrollen van een gespreide Android Wear-update die enkele belangrijke nieuwe functies zal opleveren voor mensen met een compatibel apparaat. Als onderdeel van de update heeft Google in sommige functies gebundeld waar gebruikers niet alleen om schreeuwen, maar die vanaf de eerste dag een deel zijn geweest van concurrerende platforms, dus het voelt een beetje als tijd om in te halen.

De eerste van de nieuwe belangrijke functies komt in de vorm van het kunnen bellen en ontvangen van telefoontjes en luisteren naar berichten rechtstreeks op een compatibele Android Wear SmartWatch. Natuurlijk, alleen omdat Android Wear nu rechtstreeks zal ondersteunen, betekent dit niet dat iedereen er gebruik van kan maken. De geïnstalleerde hardware moet een ingebouwde luidspreker hebben om toegang te krijgen tot deze twee nieuwe functies, die momenteel alleen van toepassing zijn op de Asus Zenwatch 2 en het Huawei-horloge. Zo opwindend een functie als het kan zijn, is het waard om te onthouden dat Apple Watch deze functie vanaf de eerste dag heeft gehad.

Deze nieuwste update van Android Wear biedt ook enkele verbeteringen aan spraakberichten. Gebruikers hebben al lang kunnen communiceren met het Android Wear -apparaat met hoorbare spraakopdrachten. Dankzij deze nieuwste update kunnen gebruikers hun stem gebruiken om berichten te verzenden van een aantal geïnstalleerde berichten -apps, zoals Google Hangouts, Viber, Telegram, WeChat, NextPlus en WhatsApp. Nogmaals, we haat het om op het voor de hand liggende te blijven wijzen, maar de grootste concurrent van Android Wear, The Apple Watch, heeft dit niveau van functionaliteit aangeboden, zowel voor first-party- als externe berichten-apps sinds de lancering.

Ten slotte heeft Google ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om uit te breiden met het navigeren door de gebruikersinterface van Android Wear op compatibele horloges met een nieuwe set gebaarinteracties. Nu is gebarenondersteuning al een tijdje beschikbaar op Android Wear, maar met deze nieuwe update wordt het uitgebreid en verbeterd. Gebruikers kunnen nu naar boven of naar beneden scrollen door kaartstromen met een eenvoudige film van de pols in een gewenste richting zonder het scherm aan te raken. Er zijn ook nieuwe push-, lift- en shake -gebaren waarmee kaarten kunnen worden uitgebreid, apps kunnen worden weergegeven of gemakkelijk naar huis kunnen navigeren.

Google heeft bekend gemaakt dat, hoewel de update is begonnen met uitrollen, het enkele weken zal duren voordat deze voor iedereen beschikbaar is.

(Bron: Google)

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *