Uncategorized

Amazon beëindigd Telefoon aangekondigd: hier is wat u moet begrijpen

Amazon heeft ten slotte de wraps afgehaald van zijn extreem allereerste smartphone, die niet verrassend is dat de internetwinkelsegigant heeft besloten om de terminate telefoon te bellen. Wat maakt deze gadget echter zo speciaal, en waarom zouden wij, de consument, de inaugurele handset van Amazon kiezen boven de vele opties die er zijn? Het speciale evenement van vandaag is uitgevoerd met veel fantastische functies, evenals eigenaardigheden die zijn verbonden met de Terminate-telefoon, en je ontdekt een volledige verval na de vouw.

Na de e-readermarkt al in het nauw gedreven te hebben en aanzienlijke ontwikkeling heeft gemaakt met de Kindle Terminate Tablet-serie, is het podium al lang ingesteld voor Amazon om een smartphone te verminderen. Tegenwoordig, na maanden van geruchten en speculatie, is de gadget als slot hier, evenals, net als de andere digitale hardware van het bedrijf, een gezonde set specificaties in een redelijk geprijsd pakket.

Functies

Weergave

De Terminate-telefoon bevat een 4,7-inch IPS LCD-display, dat wordt gedacht aan de facto “sweet spot” voor de hedendaagse smartphone. Het is niet zo goed als om de gadget onhandig te laten aanvoelen, terwijl het ook voldoende echt nalatenschap inpakt om voldoende inhoud te vergemakkelijken, evenals opgemerkt door Amazon CEO Jeff Bezos, het bedrijf voelde de schermgrootte en het daaropvolgende gadgetprofiel zou zijn Perfect om met één hand te gebruiken.

Hardware

De eindelefoon is niet zo intern als begaafd als een paar van de high-end smartphones zoals de Galaxy S5 et al, maar verpakt nog steeds een aantal aanzienlijke hardwarefuncties. Met een quad-core 2,2 GHz CPU, verbonden met 2 optredens van RAM, valt het ergens op de markt tussen het middenbereik en high-end, wat precies is waar de meesten zouden denken aan de Kindle die een van de zijn leeftijdsgenoten.

Als een bijkomend voordeel voor muziekfans, zullen de luidsprekers van de eindelefoon ook Dolby online surround sound inpakken, evenals out of the box, krijg je een geweldige hoge kwaliteit paar oordopjes die wirwar-vrij zijn, tenminste dat is wat Amazon is verklaren ze dat.

Accu

De eindelefoon heeft een fantastische batterij onder de motorkap. Naast Amazon is een beroep op maar liefst 285 uur standby -tijd, 22 uur pure praattijd, 65 uur audio -afspelen en 11 uur video -afspelen. Natuurlijk zullen echte wereldprestaties variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Camera

De Terminate-telefoon verpakt een 13-megapixel achterliggende schieter met f/2.0 diafragma totaal met optische beeldstabilisatie, evenals met een fysieke cameraknop om op te starten, je zult dat Kodak-moment nooit missen.

Maar de 13-megapixelcamera is niet het enige dat het apparaat omvat; Aan de voorkant zijn er vier camera’s, waaruit de allerbeste twee op elk type tijd worden gebruikt om het gezichtspunt voor de gebruiker te produceren.

De camera’s hebben veel technieken in de mouw, zoals de telefoon kantelen om met een pagina te scrollen, of een 3D -kaart in meer perspectief te zien, evenalszovoort.

De camera kan video maken in Full HD 1080p met 30 frames per seconde, dus je kunt er zeker van zijn dat je volgende geweldige zwembadduik geweldig uitkomt.

De camera bevat ook intelligente HDR, die suggereert dat de individuen wanneer ze de HDR -modus in- of uitschakelen, evenals aan het einde dat u aan een prachtige foto moet worden toevertrouwd.

De rest van de camerafuncties zijn allemaal standaard, zoals Panorama -modus, Burst Picture Catch en Lenticulair.

Ontwerp

De gadget bestaat uit glas aan beide zijden, ingelijst in metaal, met de rubberafwerking goed geaccentueerd door metalen fysieke knoppen. Het is een goed ontworpen smartphone, zo niet oogverblindend, en breekt niet echt uit van de conventie tegen een paar van zijn binnenkort rivalen.

Software

Amazon Cloud

Amazon biedt onbeperkte fotoopslag voor gadgeteigenaren via Amazon Cloud, wat eerder een intentieverklaring is bij het nadenken over de intensiteit van de strijd om suprematie in cloudruimte.

Apple, merk je dit op?

Glimworm

Je hebt altijd begrepen dat de smartphone van Amazon een paar unieke details zou bevatten, evenals het nieuwe itemherkenningssysteem dat Firefly wordt nagesynchroniseerd, past zeker bij deze rekening. Volgens Amazon kan de functie meer dan 100.000.000 items erkennen, maar het is veel meer dan uw loop-of-the-mill barcodescanner. Natuurlijk, het zal de barcodes van items oppakken, waardoor u locatieorders kunt of producten aanbieden zoals u wilt, maar blijkbaar zal het wijze systeem precies kunnen bepalen wat er wordt gescand en zelfs, bijvoorbeeld, ophalen op vlekken.

Het zal uiteraard interessant zijn voor lezers, gamers en filmliefhebbers die aan dvd’s denken, maar Amazon gelooft duidelijk dat Firefly de tweede komst is van de reguliere camera-gebaseerde scanner zoals we het begrijpen. op voorwaarde dat de diversiteit en een puur aantal van wat Firefly mogelijk kan oppakken, lijkt het onbeperkt, en hoewel we het oordeel zullen reserveren totdat we het eerst kunnen uitproberennull