Uncategorized

Pogoplug-hacking: een stapsgewijze handleiding voor het hebben van de gadget

[Films van Kris Hardware] is begonnen met een fascinerende YouTube-serie op hacking en het hebben van een pogoplug mobiele V4. Hoewel dit in het verleden vele malen is gedaan, biedt hij een uitstekende stap voor stap tutorial. De serie is tot nu toe nogal indrukwekkend, in uitstekende details op precies hoe je root-winst krijgt toegang tot de gadget met seriële seriële verbinding.

Pogoplugs zijn gadgets op afstand toegang tot de sportarm processor die op 800 MHz wordt uitgevoerd, die wordt ondersteund door de Linux-kernel. De Pogoplug Mobile V4) is in het verleden opnieuw ingezet voor zaken als een goedkope PBX, een OpenWRT-router en zelfs een Squeezebox-vervanging. Zelfs als je geen pogoplug hebt, kan dit een uitstekende introductie zijn om elk type Linux-gebaseerd consumentenapparaat te hacken.

Tot nu toe zijn we een deel drie van wat een acht-delige serie zal zijn, dus er zal meer worden om te ontdekken als je voldoet aan elkaar. Zijn video’s hebben al precies afgedekt hoe te koppelen via een seriële poort naar het apparaat, hoe opdrachten verzenden, de gadget instellen, evenals stoppen met het bellen naar huis. Hierdoor kan de ontluikende hacker de pogoplug maken hun bieden. In deze leeftijd van de betaalbare Linux-computer van één bord, kan het hacken van dit type gadget niet uit de mode gaan, maar de vaardigheden die je hier ontdekt, zal hier waarschijnlijk snel geen type tijd doen.