Uncategorized

Gemotoriseerde longboard

Wat ben je aan het bouwen in je Junior Jaar van Highschool? Nou, voor [Aaron Cofield], ontwikkelde hij een gemotoriseerde longboard.

Hij begon met een gewone longboard in het ontwerp dat hij leuk vond, mits het een leuke verflaag (esthetiek over functionaliteitsmensen!) En toen begon met het opzoeken van de motorisatie. Als het blijkt dat er eigenlijk een vrij nuttige blog is gewijd aan het omzetten van longboards naar elektrisch. Na vele uren onderzoek vestigde hij zich op een 2400W RC Prop Motor en een 150A High Performance RC Automobile ESC-eenheid. Wie wist dat het zo eenvoudig was!

Een paar metalen beugels, sommige riemen, tandwielen, een idler en een hele ton lithium-ionbatterijen later en de build is voltooid! Hij controleert het momenteel met een RC-automobiele afstandsbediening, maar had plannen om het te beheren met behulp van een Wii Nunchuck en Arduino. De test loopt deze afgelopen zomer kreeg het bord ongeveer 20 mph!

Het ziet er nu voor op, maar we weten zeker dat hij het volgende zomer zal blijven verfijnen – blijf rond na de pauze om een ​​van de eerste teststations te zien!