Digital Electronics

Indrukwekkende hackdraait bout in pneumatische graveur

Hebt u ooit een van die video’s gezien die ervoor zorgt dat u naar een dagelijks object in een nieuw licht kijkt? Dit is een van die video’s (hieronder ingebed). En gelukkig voor ons is er een schrijf-up om ermee in te gaan voor het geval je niet altijd begrijpt wat er aan de hand is.

In dit geval is wat er aan de hand is, is dat [Ambros Custom] meesterlijk een roestvrijstalen M20-bout in een pneumatische graveergereedschap draait. Ja, je leest dat correct. Maar het meest opmerkelijke aan deze hack is het minimum aan gereedschap dat wordt gebruikt om het te doen. Voor één ding is er geen draaibank in zicht – [Ambros Custom] Geef het gewoon in de boor of voegde een paar noten toe en klemde het in een bankschroef.

Dus, hoe werkt het? [AMBROS Custom] Haakt het aan op een compressor, waardoor de zuiger binnen op en neer gaat, het graveren van de graveerbit. Als u de video niet wilt bekijken, zijn er een hoop foto’s in het schrijven.

Wat kun je nog meer klaar met een bout? Als je de hulpmiddelen hebt, kun je genoeg doen. Je kunt er zelfs een in een geheime contante stash veranderen voor het kopen van veel meer grote bouten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *