Uncategorized

Mega Tree Game Screen

Kerstmis is misschien voorbij, maar de vakantie-hacks blijven rollen, zoals deze ongelooflijke interactieve Mega Tree Game Display!

[LIOR] houdt van het opzetten van lichte shows elk jaar (inspecteer gewoon het ongelooflijke witte kerstscherm van vorig jaar met muziek!), Maar het nemen van hen gewoon … Nou … ZUIGT! Dus dit jaar besloot hij om een ​​volledig controleerbaar niet-vakantiefjespecifiek licht scherm te maken dat hij alles jaar lang kan hergebruiken.

Het bevat 12 x 5 meter lange waterbestendige RGB-LED-strips die stevig aan de voorkant van zijn huis worden bevestigd, waardoor een trapeziumvormige 12 x 150 pixelweergave wordt gemaakt. Het werd oorspronkelijk beheerd met een Arduino, maar hij ontdekte dat de USB-verbinding verre zo goed traag was voor de hoge frame-tarieven waar hij naar streefde – dus hij gebruikt in plaats daarvan een combinatie van een Raspberry PI als in plaats daarvan een Teensy 2.0.

Nu, alleen het maken van een programmeerbare lichtshow die geschikt is voor alle vakanties is vrij geweldig, we moeten toegeven, maar als [LIOR] zet het, is een gewone lichtshow “zo laatste decennium”. Dus hij is net zo goed weg en maakte het hele ding smartphone interactief. Ja, je kunt echt inloggen met je telefoon en een domme game spelen die druppelende geschenken op zowel huizen als sneeuwmannen omvat. Hij kreeg eveneens een vrij geweldig Hanukkah-scherm met een draaiende dreidel! Inspecteer de volledige presentatie-video na de pauze.