Digital Electronics

10 Beste videobewerking -apps voor Android voor experts

Videobewerking wordt voornamelijk gedacht over een taak voor grotere schermen en over het algemeen een pc. Tegenwoordig zijn mobiele gadgets echter ook nogal capabele processors. Hoewel de kleinere schermen op Android -smartphones misschien niet ideaal zijn, moet u soms een video op uw telefoon bewerken. Sommige mensen houden er zelfs van om al hun video’s meteen aan de telefoon te bewerken. De Google Play Store, gelukkig voor hen, zit vol met een aantal fantastische en gratis video -editors voor Android. Hier zijn de 10 beste video -editor -apps voor Android, waaronder veel gratis video -editors voor zowel experts als amateurs. Met deze videobewerkings -apps kunt u uw video’s op Android als een Pro bewerken en verbeteren.

1. PowerDirector – Finest Video Editor -app

[GooglePlay url = ”″]
PowerDirector is een van de meest uitgebreide en beste video -editors voor Android. Het bevat een heleboel functies, waaronder enkele snelle bewerkingstools, verschillende effecten, evenals zelfs een collagemaker. Deze Android-video-editor ondersteunt ook slow-motion video’s en effecten. Videobewerking is een complex proces en moeilijk te doen zonder de precieze nauwkeurigheid van een muis en een groter display. PowerDirector heeft echter een interface die vrij eenvoudig te gebruiken is, ondanks het gebruik van de traditionele tijdlijnmethode.

Als je iemand die vaak video’s bewerkt, de interface bewerkt, zal de interface nogal vertrouwd aanvoelen. Hoewel de app gratis is om te downloaden en te gebruiken, zijn niet alle functies. Om de extra functies te krijgen, moet u wat geld oplossen. Het is misschien veel beter als je een tablet op grote schermtjes of nog beter hebt, een Chromebook, om totaal te profiteren van alles wat deze Android -video -editor te bieden heeft.

2. ActionDirector Video Editor voor Android

[GooglePlay url = ””]
Op de pc is ActionDirector een van de meest prominente videobewerkings -apps na Adobe Premiere Pro. In tegenstelling tot Adobe Premiere Pro wordt Action Director Video Editor echter ook aangeboden voor Android. De Android -video -editor is echter veel beter om Adobe Premiere Clip dan voor zijn pc -tegenhanger. Het ondersteunt natuurlijk de fundamentele functionaliteit, waardoor u clips kunt importeren, bewerken en de video kunnen weergeven.

Afgezien daarvan stelt het ook in staat om je eigen muziek toe te voegen, af te knippen en video te knippen, tekst toe te voegen, de videogleur aan te passen, trage beweging te gebruiken, specifieke onderdelen of de hele video te versnellen en meer. Action Director Video Editor voor Android ondersteunt ook 4K -video’s, op voorwaarde dat uw gadget ze kan weergeven. Ze bieden een handig hulpmiddel om te inspecteren of uw gadget 4K -video’s ondersteunt. Met het ingebouwde menu met delen kunt u snel uw creaties delen met prominente sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram of een Messenger-app naar keuze.

3. Quik – Finest Video Editor voor Android -telefoons

[GooglePlay url = ””]
Quik is een gratis video -editor voor Android van GoPro, een naam die vrij prominent is in de wereld van videocamera’s. Dit is een app die is gemaakt met touchscreens en telefoons in gedachten, maar dit is ook een volwaardige video-editor. Het komt ook voor als mijn favoriete app als ik snelle, leuke video’s op mijn telefoon wil maken. De video -editor is geschikt voor zowel amateurs als professionals, althans zo expert als u kunt krijgen met een Android -apparaat. Het hele proces is als het installeren van een programma op Windows, waar de installatiewizard u ermee begeleidt.

Je kunt gewoon een paar foto’s kiezen, evenals een video wordt onmiddellijk gemaakt. Evenals u kunt snel kiezen uit veel verschillende videostijlen. Een paar van deze zien er extreem expert uit en het zou moeilijk zijn om te zien dat een dergelijke video op een telefoon is gemaakt. U hebt eveneens de keuzes om een ​​van de vele achtergrondscores in de app te kiezen of die u zelf toevoegen. Kies hiervoor het muziekpictogram onderaan, rechts in het midden.

Door op het pictogram Bewerken (potlood) op de video te tikken, kunt u eveneens elk frame afzonderlijk bewerken, nieuwe frames toevoegen of sommige elimineren, zoals het Quik -logo aan het einde. Hiermee kunt u ook de framegrootte, video -duur wijzigen, filters, teksten toevoegen, wat u ook kunt verwachten van een videobewerking -app. Net als foto’s, kun je zelfs verschillende video’s integreren, evenals foto’s of muziek toevoegen, evenals impact aan een enkele video. Voor al zijn deugden is Quick echt een van de allerbeste video -editor -apps voor Android in de Google Play Store.

4. Adobe Premiere Clip

[GooglePlay url = ””]
Om dingen extreem te laten verwijderen van Adobe Premiere Clip is niets zoals Adobe Premiere Pro. De Android -video -editor van Adobe is veel inferieur aan zijn pc -tegenhanger, maar het is gratis. Het is ook niet zo groot als zoiets als PowerDirector. Als u echter Premiere Pro op uw pc gebruikt, kan Premiere Clip een fantastische buddy -app zijn om onderweg wat lichtbewerking te doen. Het kan de bewerkingen, muziekmarkeringen, lettertypen, evenals andere activa die jijnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *