Digital Electronics

Een Clockwork Cradle is de allereerste escapement van de baby

[Scott] heeft geen enkele soort kinderen, maar hij is het soort type dat graag voor het spel komt. Van het programma Dit geeft de kosten in zijn garage aan om een ​​schommelbeweging te ontwikkelen. Meestal worden deze verkregen uit een baby-douche en worden mogelijk gemaakt door batterijen. Extreem uncool, denkend aan een systeem om een ​​slingerwandeling te houden heeft nu al tien jaar bestaan. Zijn meest recente baan is de escapement Cradle – een wieg (of een hangmat) die steeds weer schommelt met de hulp van dalende gewichten.

De allereerste video in deze serie bespreekt de motivatie en de wiskunde achter het uitzoeken van precies hoeveel energie het zal duren om een ​​swingende slinger te behouden. De tweede video bespreekt een extreem ruw prototype voor het escapementsysteem met wat houtbewerking die er gevaarlijk uitziet, wordt echter goed onder controle gehouden. De derde video plaatst wat samen, schommelt een wieg voor ongeveer 10 minuten voor wanneer het gewicht naar de top wordt getild.

[Scott] heeft een paar van zijn banen op Hackaday gehad, evenals hij eindigt langzaam de nummer twee gemechaniseerde houtwerker, ideaal achter [Matthais]. Hij legde onlangs de voltooiing van de verbreding houten tafel die we een jaar geleden zagen, evenals er zijn zeker zelfs koeler ontwikkelt in de wachtrij voor zijn YouTube-kanaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *