Digital Electronics

Bluetooth Headset Garagedeuropener Update

[Lou Prado] verzonden in een link naar zijn nieuwe video op het gebruik van een Bluetooth-headset als een garagedeuropener voor uw Android-apparaat. Dit is niet een nieuwe hack, evenals we hebben echt gezien dat hij het uittrouwt wanneer vóór terug in 2011. We lopen dit echter om een ​​paar redenen als een update. Heel eerst af, we waren de hack vergeten, evenals het waard is om te herzienen. Ten tweede is de headset die hij met de voorlopige hack wordt gebruikt uit de productie is gegaan. Hij koos een nieuw model, evenals de montagevideo (ingebed na de pauze) die hij heeft gemaakt, is een schat trove van de beste methoden om te gebruiken bij het hacken van consumentenelektronica.

Hier is precies hoe het hardwaredeel van de hack gaat. Hij verwijdert de luidspreker van de headset en soldeert de basis van een transistor in lijn met een weerstand tegen de rode draad. De emitter koppelt naar het geaard frame van de USB-oplaadkabel die is aangesloten op een stopcontact naast uw garagedeuropener. De collector van de transistor wordt vervolgens gekoppeld aan de opener van de garagedeur, samen met een typische grondverbinding, waardoor audio van de headset kan worden geactiveerd om de transistor te activeren om de deur te openen.

De systemen zijn veilig op basis van Bluetooth-koppeling, die is gedaan met zijn telefoon voordat de hardware-hack wordt gestart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *