Uncategorized

De semi -vrachtwagenleveringen van Tesla beginnen met Pepsi in december

Tesla CEO Elon Musk heeft via Twitter bevestigd dat de eerste elektrische truck van het bedrijf op 1 december 2022 aan Pepsi begint te leveren aan Pepsi.

De semi -truck was oorspronkelijk aangekondigd in 2017 en zou in 2019 met de productie beginnen.

Dat oorspronkelijke bezorgraam kwam en ging met Tesla later en zei dat het in oktober 2022 zou beginnen met het bouwen van vrachtwagens voor zijn eerste klant, Pepsi. 1 december! ”

De semi zelf is een vrachtwagen die 500 mijl van bereik belooft en een 0-60 tijd van ongeveer 20 seconden wanneer het wordt geladen, en er wordt gezegd dat Tesla 100 van deze elektrische voertuigen op orde heeft.

De semi is niet het enige voertuig dat Tesla heeft moeite om de poort uit te komen. Het bedrijf heeft ook verschillende productiedata gemist voor de Cybertruck, waarbij Musk nu zegt dat dat specifieke voertuig midden in volgend jaar in productie zal gaan.

Opgewonden om het begin van de productie van de semi -truck van Tesla aan te kondigen met leveringen aan @pepsi op 1 december! pic.twitter.com/gq0l73igrw

– Elon Musk (@elonmusk) 6 oktober 2022

Of dat zal gebeuren, valt nog te bezien, maar de progressie van semi -productie kan suggereren dat Tesla nu zijn act begint te krijgen.

Niet dat het kopen van andere Tesla -voertuigen op dit moment eenvoudig is. De wereldwijde onderdelentekorten hebben alle autofabrikanten beïnvloed en Tesla is niet anders. Leveringsvensters voor Tesla EV’s zijn lang, zelfs voor degenen die al enige tijd te koop zijn.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 16.1 Beta 4 uitgebracht als openbare lancering nadert

Hoe slechte iOS 16 batterijduur afvoer [gids]

Jailbreak iOS 16.0.2 op iPhone- en iPad -statusupdate

iOS 16 compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ veranderingen die Apple ons niet heeft verteld

Download: iOS 16.0.2 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.