Digital Electronics

Valentine’s puzzeldoos maakt je werk voor wat erin is

Hier is een nieuwe kijk op een geschenkverpakking die van binnenuit is vergrendeld. Ik vertrouw niet op GPS-coördinaten of een real-time klok om de vergrendeling los te maken. In plaats daarvan fungeert de doos zelf als een puzzel. U volgt de visuele en audioclanden, waardoor de doos langs drie assen wordt ingeschakeld om de ontgrendelcode in te voeren.

Er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden. Het gemakkelijkst gebruikt het LED-hart om aan te geven welke richting het vakje wordt omgedraaid. Dit gaat gepaard met een pieptoon voor correcte of langere toon voor onjuiste bewegingen. Op de middelgrote instelling kun je alleen door de tonen gaan, maar zodra je de lichten hebt verknoeid, zal je je helpen om terug te gaan naar waar je de fout maakt. De onmogelijke setting gebruikt de lichten helemaal niet.

[Matt] nam inspiratie uit enkele omgekeerde geocache-projecten die hier op Hackaday zijn gevonden. Hij had al een Stm32F3-ontdekkingsbord bij de hand die hij als een monster ontving. Het drijft alle elektronica binnen, met de gyroscoop aan boord als het invoerapparaat. Mis de video niet na de pauze om te zien hoe goed het ding werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *