Digital Electronics

Een Solar Powered Centle Crossing Gate

Elke persoon die op het terrein van een vee-ranch is afgelegd, zal u vertellen dat er veel kan stoppen om poorten te openen en te sluiten. Maar dit project is erop gericht om u de poort van het comfort van uw voertuig te laten bedienen. Het maakt gebruik van een spoel van draad als de poort, het verlagen van het voor automobieltoegang met het gebruik van een afstandsbediening.

Het basisstation maakt gebruik van een zonnepaneel om de batterij af te laten. Maar als u niet vaak het systeem gebruikt, mag het helemaal niet veel elektrische energie kosten. Een Arduino-bord luistert voor het signaal van de afstandsbediening. Het verwijdert vervolgens de draad totdat het vlak over de grond ligt en kan worden gedreven. Zodra de auto een andere klik van de afstandsbediening heeft gepasseerd, verhoogt de poort terug in positie. Er is zelfs een versie die twee poorten gebruikt die een veecorridor vormen.

We dachten dat het gemakkelijk genoeg zou zijn voor de koeien om er doorheen te duwen. Maar na het zien van de clip na de pauze is het duidelijk dat ze graag de regels volgen.

[Bedankt Mark]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *