Uncategorized

Google evenals Samsung onthullen de Nexus 10 Tablet

Het Nexus 10 -tabletapparaat, het resultaat van de samenwerking tussen twee grote technische reuzen, is vandaag eindelijk geïntroduceerd door Google en Samsung. Eigenlijk moest het op 29 oktober worden onthuld op het Google -evenement dat werd vertraagd vanwege de Sandy Alert.

Velen van ons geloofden dat de introductie tot een latere datum zou worden geregeld, maar het gebeurde eerder eerder dat we hadden verwacht. De Nexus 10 is een krachtig tablet-gadget dat beschikt over ‘s werelds grootste resolutie 10 ″ display, 1,7 GHz A15 dual-core processor en 2 GB RAM.

Nexus 10 werkt op de nieuwste versie van Android 4.2 Jelly Bean en introduceert enkele interessante nieuwe functies zoals de ondersteuning met meerdere gebruikers, verbeterde Google-apps, meeslepend HD-materiaal en meer geweldige deals. Alle krachtige specificaties zijn prachtig verpakt in een kap van 8,9 mm die slechts 603 gram evalueert.

De gadget wordt aangeboden in 16 en 32 GB variaties voor $ 399 en $ 499 respectabel in de Google Play Store 13 november in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, Spanje, Japan Duitsland, evenals Canada. De Nexus -fans uit andere landen zullen nog moeten wachten tot Google deze 10 ″ tablet wereldwijd uitrolt.

Zie ook: Extraheer Samsung Pit -gegevens van Samsung -firmware

Via: Google Blog