Uncategorized

Officiële Apple View -winkels bevestigden op 10 april in Londen, Parijs, Tokyo

Apple heeft vandaag drie nieuwe Apple View -bijzondere winkels officieel gemaakt, met nieuwe verkooppunten in Londen, Parijs en Tokyo onderweg op 10 april.

Samenvallend met de datum waarop de Apple-weergave gaat voor pre-order en andere Apple-winkels zullen preview-aandelen krijgen, worden de drie nieuwe winkels eigenlijk geopend in andere warenhuizen die allemaal passen bij de Apple View-aankoopervaring.

De winkelopening in Londen neemt een prime onroerend goed in de Selfridges -winkel en zal naast de Wonder Room gelegen. The Wonder Room is al bekend om zijn luxe horloges al, de Wonder Room is het soort plek dat mensen gaan om al een paar duizend dollar aan een uurwerk uit te geven. Als Apple -weergave in een dergelijk bedrijf is, is een slimme verhuizing door Apple.

De Franse winkel zal zich in Galeries Lafayette in Parijs bevinden en zal vier balkons overnemen die de rest van het warenhuis verwaarlozen – nogmaals, Prime Estate en zeker gebouwd om indruk te maken.

Als je toevallig in Tokio woont, kun je Isetan binnenlopen voor je dosis Apple Watch.

Met de genoemde locaties is het duidelijk dat deze winkels de $ 10.000 Apple View -editie in al zijn gouden glorie zullen aanbieden, hoewel wordt verwacht dat dingen als ondersteuning na een aankoop zullen worden verzorgd door conventionele Apple -winkels in de buurt.

De Apple View zal beschikbaar zijn om te pre-ordenen in de komende april en het zal twee weken later officieel in de verkoop gaan. Apple heeft al gezegd dat de Gold Apple -weergave alleen beschikbaar zal zijn bij geselecteerde verkooppunten, hoewel deze niet specifiek is gezegd. Verwacht dat de vlaggenschipwinkels over de hele wereld op zijn minst wat voorraad hebben, niet dat het belangrijk is voor de overgrote meerderheid van ons met de Apple View Sport en gewoon Apple View genaamd de twee belangrijkste verkopers met een behoorlijk marge wordt.

Welke ga je bestellen?

Misschien wil je ook kijken:

Apple View Prijs en releasedatum aangekondigd

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.