Uncategorized

Bakken beter brood met Steam

Het zijn niet typisch dat we een build zien die je in een betere kok maakt zonder enige elektronica. [Chris] De methode van het bakken van beter brood met stoom is een van die builds, en we zijn veel meer dan bereid om het zelf te testen.

Als je ooit thuis hebt geprobeerd brood te bakken, merk je snel dat de korst veel dikker is en harder dan een brood beschikbaar bij een bakkerij. De dikte van de korst kan echter worden gecontroleerd met een zorgvuldige toepassing van stoom. Om een ​​betere korst te maken, gebruikte [Chris] een snelkookpan uitgerust met een klep om stoom in een oven te injecteren via de uitlaat van zijn oven. Dit geldt niet alleen de zetmelen in de broodkorst, maar het blijft deze gelatine te snel verharden.

Het eindresultaat is een dunne, gouden bruine korst die zorgt voor het ideale brood. Natuurlijk kost de juiste toepassing van stoom een ​​beetje praktijk. Als iemand aan de taak is om deze hack met een paar magneetventielen, PID-sensoren en een high-temperatuur vochtigheidssensor, te sturen, stuurt u het in en wij zullen het opdagen.