Digital Electronics

Epoxyhars nachtlampje is een opmerkelijke build-thema

We hebben allemaal die “rivier” tafels gezien waar een prachtig oud stukje boom is gevuld met een blauwe hars om een ​​waterachtige esthetiek te creëren. Dit project van [Smartylehowl] neemt dat basisidee, maar duwt het verder, en het resultaat is een verbluffende build die net zo veel een diorama is omdat het een gemakkelijke lamp is.

First Up, een geschikt ruw stuk onvoorbereid hout is gekozen om een ​​klif te creëren voor de onderwatercène. Spikkels van UV-reactief blauw poeder zijn verspreid op het hout en sommige kleine plastic koraal en maritieme planten zijn ook vastgelopen. Een mal wordt dan gebouwd rond het hout met acryl. Kleine walvis- en duiker-beeldjes zijn op zijn plaats gewaardeerd en de blauwe hars gegoten om de onderwaterscène te voltooien. Zodra de hars is verhard, is het gepolijst tot een duidelijke glans en zijn de randen mooi afgeschuind. Het wordt vervolgens op een verlichte basis geplaatst die van onderaf de scène verlicht, waardoor het een enigszins etherische kwaliteit is.

Het is op geen enkele manier een gecompliceerd project, maar het is een geweldig voorbeeld van de verbluffende dingen die men kan creëren met de creatieve toepassing van gekleurde hars. Een lamp produceren die er zeker uitziet, heeft zeker een aantal vaardigheid nodig, natuurlijk – een bubbelvrije hars giet en een goede glanzende afwerking op het hout is niet gemakkelijk. Er is echter geen reden waarom u vandaag niet kunt leren! video na de pauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *