Uncategorized

PowerBeats4 marketingafbeeldingen, specificaties lekken voorafgaand aan aankondiging

De release van Apple’s nieuwe PowerBeats4 draadloze oortelefoons randen steeds dichterbij na een FCC -indiening die vorige week officieel werd uitgewerkt. Nu leren we veel meer over hen, waarbij de Duitse site Winfuture te pakken krijgt van wat marketingfoto’s lijken te zijn.

Die foto’s laten zien dat er drie kleuropties beschikbaar zullen zijn, hoewel na de lancering waarschijnlijk veel meer zal worden toegevoegd. Die kleuren bedekken de bases met witte, rode en zwarte opties. Ze hebben allemaal kleurafstemming en oorhaken en lijken op PowerBeats Pro, naast dat koord dat de oordopjes verbindt, natuurlijk.

De oortelefoons zullen de uitstekende H1 -chip van Apple bevatten, waardoor ondersteuning voor HI Siri naar de tafel wordt gebracht. Diezelfde chip zorgt ervoor dat supersnelle paren en apparaatomschakeling, evenals alle andere functies die we van AirPods verwachten. De zijknop speelt, pauzeert en slaat tracks over, terwijl een gebaar van de druk en houd naar verluidt Siri zal activeren.

Winfuture zegt dat de nieuwe oortelefoons 15 uur batterijduur van een enkele lading zullen bieden, en stroom zal worden toegevoegd door middel van een bliksemsnoer zoals je zou verwachten.

We weten niet wanneer deze oortelefoons zullen worden aangekondigd, noch hoeveel ze zullen kosten. Maar met deze afbeeldingen lekken en de FCC -indiening vorige week in aanmerking genomen, verwachten we niet dat het te lang zal duren voordat deze dingen in de winkel liggen.

(Bron: Winfuture [Google Translate])

Misschien wil je ook kijken:

Kodi 18.6 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 whatsapp -accounts nummer op 1 iPhone op de ideale manier, hier is hoe

Download: iOS 13.4 Beta 4 IPSW -links, OTA -update uitgebracht samen met iPados 13.4

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: hoe RA1NUSB te gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Checkra1n gebruiken, zo is [gids]

Download: iOS 13.3.1 laatste IPSW -links, OTA -update en iPados 13.3.1 uitgebracht voor compatibele apparaten

Downgrade iOS 13.3.1 naar iOS 13.3 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.3 Checkra1n gebruiken, zo is [gids]

Apple Geniet van ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.