Digital Electronics

Ion Wind Propelled Star Trip Business

[Steven Dufresne] Onlangs heb aangetoond ionenpropulsie met behulp van een hoge spanning, evenals iemand uitgelegd het type van verscheen als de warp rijdt op de Star Trip Enterprise … dus ging hij evenals kocht een ontwerp-bedrijf en herbouwde zijn demonstratie!

Zijn originele video op ionwinden biedt een grote samenvatting van het begin van zijn experimenten. In feite is het echt een entertainment van een stijl die hij op het wereldwijde symposium op nieuwe energie terugzag in 1996 van het elektrokinetische apparaten dat in 1960 werd gepatenteerd.

Door een hoogspanningsboog van elektriciteit te produceren, lijkt het erop dat de resulterende “ionenwind” het bedrijf draait met betrekking tot het vaste testapparaat. Melden we dat hij de hoogspanningskracht zelf heeft gemaakt?

[Steven] verklaart eveneens dat de voortstuwing kan gebeuren vanwege diëlektroproforese, maar heeft echter geen enkel overtuigend bewijs gevonden om dat te laten zien. Zelfs het octrooi is vrij vaag op precies hoe dit werkt:

De innovatie maakt gebruik van een tot nu toe onbekend elektrokinetisch fenomeen dat ik heb ontdekt; Namelijk, dat wanneer een paar elektroden van het geschikte type worden gehouden in een specifieke vaste op afstand van elkaar gerichte relatie met elke andere en ondergedompeld in een diëlektrisch medium en vervolgens tegengesteld in een passende mate in rekening wordt gebracht, wordt een kracht gemaakt om het paar te verhelpen van elektroden met het medium.

Ongeacht precies hoe of waarom het werkt, het is een leuke video om te kijken, dus zorg ervoor dat je rond de pauze vasthoudt om het te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *