Digital Electronics

Hackaday Links: zondag 21 april 2013

Regelmatige lezer en Master Hacker [Bill Porter] getrouwd. Gefeliciteerd [Bill] en [Mara]! De twee van hen konden hun soldeeringen niet thuis achterlaten. De eigenlijk zwoer hun geloften door een circuit samen te sleden tijdens de ceremonie (blinky trouwjurk, el draad smoking en alles).

[Kevin] Verzonden in een link naar [Red Fathom’s] Hacked Wacom-tablet. Het is het scherm van een Wacom-ingeschakelde laptop die tot leven is gebracht met een Teensy en een LVDS-interfacemodule.

De Neato XV-11 is in staat zijn laadstation te vinden wanneer de batterijen laag worden. [Derek] bedacht dat je een tweede station kunt maken met behulp van wat reflecterende tape.

Als je je boor veel gebruikt, breek je uiteindelijk het rubberen ding dat de sleutel aan de Chuck vasthoudt. Hier is een weg naar 3D-print een vervanging.

[Torxe] Zet acht floppy-schijven om te gebruiken als een polyfone arduino-gecontroleerde MIDI-speler. En terwijl we ons bezighouden met Arduino-gecontroleerde projecten, moet u deze webinterface bekijken om u te vertellen of de tafelvoetbaltafel wordt gebruikt.

En tot slot [Th3 Bad Wolf] verzonden in deze link naar een freesmachine die is gebouwd op LEGO. Het is in staat om bloemenschuim te malen en gebruikt een draaibankachtige setup voor een van de tafelassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *