Digital Electronics

4 poort USB, Raspberry PI Zero Piggy-Back Hack

[Frederick] Besloten dat zijn nieuwe nul een USB-hub nodig had. Hij ontdekte een kleine, bij de hand, USB Hub was exact dezelfde grootte als de nul. Omdat elk type grote hacker zou, ontdekte hij het uit zijn situatie tot piggy-back het op de nul. Wat is er met de piggy-backing sinds we dat net hebben gezien met nog een zero-hack die een WiFi-dongle heeft toegevoegd? Is het iets in het water? NAH, hoogstwaarschijnlijk slechts een natuurlijke vorm met de mini-sized nul.

Foam evenals elastische bands maken een volgend plan

lastige bedrading naar de USB van de hub

Het helpt zeker dat de USB evenals Power Pads op de achterkant van de nul worden aangeboden, evenals van een groot formaat om directe, gesoldeerde kabelverbindingen te accepteren. De USB-verbindingen op de hub waren een beetje lastig. De draden werden gesoldeerd aan de oppervlakte-installatiespelden van de mini-B-connector. [Frederick] slaagde er echter in om dat gedaan te krijgen.

Een mooi voordeel van deze hack is dat een paar gesoldeerde jumperdraden de nul de macht van de muur van de hub trekt, waardoor de ene kabel wordt geëlimineerd van degenen die nodig zijn om met de PI te werken. Gebruikmaking van hete lijm voor spanningsvermindering op de bedrading is een leuke touch. Om de boards te houden van het korten, legde hij een stuk schuim tussen hen en helpt ze samen met elastische banden. eenvoudig net zo goed als gemakkelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *