Uncategorized

Robot NERF-alarm ontploft u wakker met schuim

de Sentry Gun Targets [Vinnie] met explosies van schuim terwijl hij met de slaapkamer naar de schijn van uw nieuwe ochtendalarm wordt uitgevoerd door [Marc Rebillet]. Woonwiepen is moeilijk; In sommige gevallen vereiste u veel meer dan een beetje charmingalarm om u uit bed te krijgen. Wanneer [Vinnie Satrialle] zijn alarmen onbewust veranderde, ging hij helemaal uit en besliste om een ​​Nerf Sentry Blaster te ontwikkelen om hem in plaats daarvan wakker te maken.

Een Nerf Rival Nemesis MXVII-10K Flywheel Blaster is de kern van de build, met een 100-ronde capaciteit van zachte schuimballen. Stappenmotoren worden gebruikt om een ​​pan te beheren, evenals kantelsysteem om de Blaster te bezoeken. Het wordt bewogen in de richting van een Raspberry PI die gebruik maakt van apparaatvisie-algoritmen die draaien op een Coral USB-gaspedaal om doelen in de slaapkamer te volgen. Een relaisboard wordt vervolgens gebruikt om de afvuuractie van de blaster te activeren, elk type doelen omhoog te stralen totdat ze wakker worden.

[Vinnie] had veel plezier tijdens het bouwen, eveneens tonen het schildwachtpistool op zijn collega’s op kantoor. Het is een moeilijke schildwacht om te ontwijken, met het apparaatvisie-algoritme met behulp van een full-body trackingmodel, dus simpelweg bedekkende deal met zal niet voldoende zijn om weg te komen.

We hebben in de loop der jaren alle soorten Sentry-wapens gezien, van die schietende rubberen banden naar anderen spuitende stralen water. video na de pauze.