Uncategorized

Brugging Game Worlds met de ‘onmogelijke’ Pokémon Trade

Bevestig hard verdiende Pokémon uit de tweede generatie Gameboy Game Worlds in de cartridges ‘Advance Era’ (en vice versa) is nooit officieel ondersteund door Nintendo, maar [ Goppier] heeft deze illegale transacties enigszins eenvoudiger gemaakt voor ontluikende Pokémon-trainers door middel van een aangepaste PCB en een gezonde dosis reverse engineering.

Wijzigingen in de gegevensstructuur tussen Generation II op de oorspronkelijke Gameboy (Pokémon Gold, Silver en Crystal) en Generation III op de Gameboy Advancement (Pokémon Ruby, Sapphire, Flueered, Leafgreen and Emerald) impliceerde dat transacties tussen deze cartridges nooit een mogelijkheid was – althans niet door een echte middelen. Daarentegen zijn Pokémon-transacties mogelijk tussen de eerste en tweede generatie games, evenals van generatie III en daarna, waardoor de sprong van GEN II tot GEN III als een schijnbare ontbrekende link.

Moderne spelers hebben deze beperking al veroverd door de cartridge te verplaatsen, bewaar bestanden op een pc, op welk punt kan elke Pokémon worden toegevoegd of afgetrokken van de opslag. Deze methode is dus afhankelijk van zowel zelfbeheersing als de beste hardware. [Goppier] ‘s Service is betwistbaar veel meer eleganter en vereist heel weinig extra hardware. Een gemakkelijke PCB met poorten voor oudere en nieuwere gameboy-spellinkkabel-televisie is de fysieke brug tussen de generaties. Een arm Cortex Microcontroller zit tussen deze verbindingen en vertaalt de spelgegevens tussen het oude en het nieuwe.

De microcontroller is vereist om de gegevensstructuur tussen de generaties te vertalen en lijkt geschikt voor doel. Niet alleen vereisen de Pokémon-gegevens omzetting, maar een paar andere hacks zijn nodig voordat de twee generaties netjes naar elkaar zullen praten. Pokémon op de Gameboy-vooruitgang geboekt nieuwe functies, zoals het representeren van spelersbeweging in de handelsruimtes (d.w.z. u kunt de andere speler op uw scherm bewegen), die ook moest worden aangepakt.

Het probleem over de legitimiteit van transacties binnen de Pokémon-gemeenschap is een merkwaardig, maar begrijpelijk, bijproduct van de multiplayer-ervaring. Als een voorbeeld moeten moderne spelers op hun hoede zijn voor ‘gehackte’ Pokémon, die typisch glitches in hun spelwereld kan introduceren die volgt op een handelshandel. Afgezien van deze kwesties, wensen sommige Pokémon-spelers gewoon een echte Pokémon als onderdeel van het bevorderen van een eerlijke en aangename gamingervaring.

Deze letterlijke brug tussen GEN II en GAM III Game Worlds brengt de gemeenschap verleidelijk dicht bij een ‘legitiem’ impliceert van het overbrengen van hun Pokémon uit oude cartridges en in moderne games. Kon Nintendo op een dag officieel sanctioneer GEN II aan GEN III handelt met een vergelijkbaar apparaat? Cazier-dingen zijn gebeurd.

We houden van onze Gameboy-hacks hier op Hackaday, dus waarom zou je dit project niet bekijken dat de Sram van de batterij-gesteund vervangt in je gameboy-games met Fram?